MHC Maarn - Online Huiswerkklas

MHC Maarn

Met huiswerkbegeleiding van OnlineHuiswerkklas.nl ben je altijd goed voorbereid op belangrijke les- en toetsmomenten. Ben je lid van de MHC Maarn? Start dan via deze pagina een gratis proefweek! Als je na de proefweek besluit om de samenwerking met OnlineHuiswerkklas.nl te verlengen, steun je de eerste 12 weken ook de club met 6€ per week!

Hoe werkt OnlineHuiswerkklas.nl?

Op zaterdag of zondag vindt op een vast tijdstip het wekelijkse videogesprek plaats met je persoonlijke studiecoach. Er wordt besproken hoe het afgelopen week is gegaan en nieuwe resultaten worden ingevoerd in ons systeem. Nadat er is gekeken naar het huiswerk wordt er samen een planning gemaakt voor de komende week.

Zondag t/m donderdag: online huiswerkbegeleiding

In ons systeem kunnen wij zien op welk moment je hebt gepland om je huiswerk te maken. Vijf minuten voor aanvang zit je klaar achter je bureau en je webcam staat ingeschakeld. Zodra je online komt bespreek je eerst met de docent aan welk vak het komende uur (of uren) aandacht zal worden besteed. De docent houdt hierna toezicht, geeft waar nodig extra oefenvragen en is beschikbaar als je een vraag hebt.

Klik hier om in een nieuw venster meer te lezen over onze methode.*

*Let op, als je gebruik wil maken van de korting via MHC Maarn dien je terug te keren naar deze pagina om je aan te melden

Direct aanmelden MHC Maarn- Leden

Gebruik onderstaand formulier om je direct aan te melden voor de gratis proefweek huiswerkbegeleiding via de hockeyclub!