Module hoe maak ik een Module - OnlineHuiswerkklas.nl

Module hoe maak ik een Module

Beste collega,

Je bent op deze pagina omdat Michiel je heeft verzocht om de module ”Hoe maak ik een module” te volgen. Wat leuk dat jij ook modules gaat maken!

We verzoeken je om de module aandachtig te volgen en op “Verzenden” klikken zodra alle informatie helemaal duidelijk voor je is. Na het voltooien van de module staat Michiel voor je klaar om via Zoom of telefonisch extra individuele uitleg te geven als dat nodig is.

Inwerkmodule Hoe maak ik een module


  • Bekijk de video hier. Je ontvangt het wachtwoord voor de module van Michiel.
  • Hierbij bevestig ik dat ik de module ''hoe-maak-ik-een-module'' aandachtig heb bestudeerd. Alle informatie is voor mij duidelijk, en heb ik onthouden.
  • Na het voltooien van de module staat je manager voor je klaar om via Zoom of telefonisch extra individuele uitleg te geven als dat nodig is. Laat hem/haar hier alvast weten welke vragen je hebt. Als alles duidelijk is, kun je dit veld leeglaten.