Module Huiswerkbegeleiding - Online Huiswerkklas

Module Huiswerkbegeleiding

Allereerst: gefeliciteerd en welkom in ons team! Wat geweldig is dat je onlangs bij ons bent begonnen!

Voordat je officieel begint, vragen we je om de inwerkmodule Huiswerkbegeleiding te volgen. Voor de studie van deze module krijg je 75 minuten uitbetaald. Tijdens de module word je twee keer om een wachtwoord gevraagd. Het wachtwoord krijg je van je Manager.

We verzoeken je om de module aandachtig te volgen en op “Verzenden” klikken zodra alle informatie helemaal duidelijk voor je is. Na het voltooien van de module staat je manager voor je klaar om via Zoom of telefonisch extra individuele uitleg te geven als dat nodig is.

Goed om te weten: ook je eerste les hoort nog bij het inwerktraject. Na je eerste les nemen we in ieder geval contact met je op, om te vragen hoe het is gegaan, en tips uit te wisselen.

Inwerkmodule Huiswerkbegeleiding

  • Jouw manager heeft je verzocht om de module Huiswerkbegeleiding te volgen. Leuk! De module is opgebouwd uit twee video's. Tijdens de video laat Michiel een presentatie zien. Deze kun je eventueel hier downloaden.


    Bekijk de video hier. Je ontvangt het wachtwoord voor de module van je manager. Tijdens de video wordt er gerefereerd naar een andere video over het aanpassen van de weergavenaam van een deelnemer. Deze video vind je hier terug.
  • Hierbij bevestig ik dat ik het eerste gedeelte van de module Huiswerkbegeleiding aandachtig heb bestudeerd. Alle informatie is voor mij duidelijk, en heb ik onthouden.

  • Bekijk de video hier. Je ontvangt het wachtwoord voor de module van je manager. Tijdens de video wordt er gerefereerd naar een andere video met uitleg over het toezichthouden d.m.v. het delen van meerdere schermen. Deze video vind je hier terug.
  • Hierbij bevestig ik dat ik het tweede gedeelte van de module Huiswerkbegeleiding aandachtig heb bestudeerd. Alle informatie is voor mij duidelijk, en heb ik onthouden.
  • Na het voltooien van de module staat je manager voor je klaar om via Zoom of telefonisch extra individuele uitleg te geven als dat nodig is. Laat hem/haar hier alvast weten welke vragen je hebt. Als alles duidelijk is, kun je dit veld leeglaten.