Module Management­assistent - OnlineHuiswerkklas.nl

Module Management­assistent

Beste collega,

Je bent op deze pagina omdat je manager je heeft verzocht om de module Managementassistent te volgen.

We verzoeken je om de module aandachtig te volgen en op “Verzenden” klikken zodra alle informatie helemaal duidelijk voor je is. Na het voltooien van de module staat je manager voor je klaar om via Zoom of telefonisch extra individuele uitleg te geven als dat nodig is.

Voor je taken als Managementassistent houd je zelf je uren bij in een aparte Google Sheet. De tijd die je uiteindelijk nodig hebt voor het zorgvuldig volgen van de module – kun je in het overzicht opnemen.

Inwerkmodule Managementassistent

 • Jouw manager heeft je verzocht om de module Managementassistent te volgen. Leuk! De module is opgebouwd uit drie delen.  Bekijkt de video hier. Je ontvangt het wachtwoord voor de module van je manager.

 • Hierbij bevestig ik dat ik het eerste gedeelte van de module: Werken vanuit ConnecTeam & Bijlessen Organiseren heb bestudeerd.


 • Bekijkt de video hier. Je ontvangt het wachtwoord voor de module van je manager.

 • Hierbij bevestig ik dat ik het tweede gedeelte van de Module: Werken in Podio & Oudercontact, aandachtig heb bestudeerd.


 • als je deze module al hebt gevolgd, kun je aanvinken dat alles helder is, zonder de module opnieuw te volgen


  Bekijk de video hier. Je ontvangt het wachtwoord voor de module van je manager.
 • Hierbij bevestig ik dat ik het derde gedeelte van de Module: Monitoren Slack, aandachtig heb bestudeerd.
 • Na het voltooien van de module staat je manager voor je klaar om via Zoom of telefonisch extra individuele uitleg te geven als dat nodig is. Laat hem/haar hier alvast weten welke vragen je hebt. Als alles duidelijk is, kun je dit veld leeglaten.