Module Sales­medewerker - OnlineHuiswerkklas.nl

Module Sales­medewerker

Beste collega,

Je bent op deze pagina omdat je manager je heeft verzocht om de module Salesmedewerker te volgen.

We verzoeken je om de module aandachtig te volgen en op “Verzenden” klikken zodra alle informatie helemaal duidelijk voor je is. Na het voltooien van de module staat je manager voor je klaar om via Zoom of telefonisch extra individuele uitleg te geven als dat nodig is.

Voor je salestaken houd je zelf je uren bij in een aparte Google Sheet. De tijd die je uiteindelijk nodig hebt voor het zorgvuldig volgen van de module – kun je in het overzicht opnemen.

Inwerkmodule Salesmedewerker

 • Jouw manager heeft je verzocht om de module Salesmedewerker te volgen. Leuk! De module is opgebouwd uit drie delen.  Bekijk de video over het instellen van je e-mailaccount hier. Je ontvangt het wachtwoord voor de module van je manager.

  Bekijk de video over werken vanuit Podio hier. Je ontvangt het wachtwoord voor de module van je manager.

 • Hierbij bevestig ik dat ik het eerste gedeelte van de module: Instellen mailaccount & Werken vanuit Podio aandachtig heb bestudeerd.


 • Bekijk de video over de algemene voorwaarden hier. Je ontvangt het wachtwoord voor de module van je manager.

  Bekijk de video over het Sales Script hier. Je ontvangt het wachtwoord voor de module van je manager.

  Als Salesmedewerker stuur je vaak een voorbeeld van een Weekoverzicht, en heel soms een brochure toe. De uitleg hierbij komt uitgebreid terug in de modules. Je stuurt dit vanaf de volgende domeinen:

  Weekoverzicht: https://www.onlinehuiswerkklas.nl/voorbeeld-opvragen/

  Brochure: https://www.onlinehuiswerkklas.nl/brochure-opvragen/

 • Hierbij bevestig ik dat ik het tweede gedeelte van de module: Algemene Voorwaarden & Sales Script aandachtig heb bestudeerd.


 • Bekijk de video waarin Michiel koude leads belt die niet hebben gereageerd op het Whatsapp berichtje voor een belafspraak hier. Je ontvangt het wachtwoord voor de module van je manager.

  Bekijk de video waarin Michiel een gesprek heeft met een warme lead - iemand die wél een belafspraak wilde maken via Whatsapp hier. Je ontvangt het wachtwoord voor de module van je manager.

 • Hierbij bevestig ik dat ik het derde gedeelte van de module: koude & warme leads (voorbeeld) aandachtig heb bestudeerd.
 • Na het voltooien van de module staat je manager voor je klaar om via Zoom of telefonisch extra individuele uitleg te geven als dat nodig is. Laat hem/haar hier alvast weten welke vragen je hebt. Als alles duidelijk is, kun je dit veld leeglaten.