Plusuren vanaf 18 maart - Het Element - Online Huiswerkklas

Plusuren vanaf 18 maart – Het Element

Plusuren vanaf maandag 18 maart

Het Element wil een aantal leerlingen de mogelijkheid bieden om voor de vakken Wiskunde, Nederlands en/of Engels wekelijks een extra online les te volgen, zodat zij hogere cijfers halen.

Om dit doel te bereiken is Het Element een samenwerking aangegaan met de organisatie OnlineHuiswerkklas.nl. Leerlingen die zich inschrijven hebben de mogelijkheid om tot het einde van het schooljaar iedere week 50 minuten extra les te volgen in de vakken Nederlands, Engels en wiskunde.  Het is mogelijk om je voor meerdere vakken in te schrijven.

Aanmelden kan via het formulier onderaan deze pagina.

Hoe werkt een Plusuur?

Een Plusuur is een vakinhoudelijke bijles van 50 minuten, die plaatsvindt in groepsverband. Leerlingen volgen hun wekelijkse Plusuur in groepjes van maximaal zes leerlingen. De Plusuren zijn interactief: er is veel ruimte voor individuele uitleg. Meestal staat het maken van oefeningen centraal. De docent lost samen met de groep oefenvragen op, en iedereen krijgt af en toe de beurt.

Leerlingen kunnen meekijken en luisteren wanneer er vragen van anderen worden behandeld. Zij worden aangemoedigd vragen te stellen en mogen de docent interrumperen. Doordat de leerlingen dezelfde uitdagingen hebben, is het Plusuur continu relevant voor alle deelnemers.

Hoe kan ik mij inschrijven? 

Je kunt je inschrijven via het formulier onderaan deze pagina. Neem jij al deel aan de Plusuren? Dan hoef je je niet opnieuw in te schrijven! Je bent automatisch ingeschreven. Je kunt je op deze pagina eventueel wel inschrijven voor een extra vak.

Gaan de lessen in de meivakantie door? 

In de eerste week van de meivakantie (week 17) vinden er géén Plusuren plaats. In de tweede week (week 18) gaan de online lessen wel door. Houd daar alsjeblieft rekening mee, als je je inschrijft.

Wanneer stoppen de Plusuren? 

In de week van maandag 24 juni vinden de laatste Plusuren plaats. Voor examenleerlingen stoppen de Plusuren eerder, en vinden de laatste Plusuren plaats in de week van maandag 6 mei.

Stap 1.

Je wilt je extra inzetten om het schooljaar succesvol af te ronden.

Stap 2.

Je meldt je op deze pagina aan voor één of meerdere Plusuren.

Stap 3.

Kort na je inschrijving ontvang je informatie over jouw deelname.

Stap 4.

Je volgt vanaf de week van maandag 18 maart extra online lessen!

Inschrijven

Let op: neem jij al deel aan de Plusuren? Dan ben je automatisch ingeschreven. Je kunt je op deze pagina eventueel wel inschrijven voor een extra vak.

  • Je kunt je opgeven voor één of meerdere vakken
  • Tijdens de les communiceren we soms via Whatsapp. Zo kun je bijvoorbeeld een foto van je gemaakte werk aan de docent laten zien.
  • *Géén magister-emailadres, maar bijvoorbeeld gmail of hotmail.*

Informatie

Whatsapp: 06 87820570
Tel: 085 877 1234
E-mail: info@onlinehuiswerkklas.nl