Spoor 10-14: Online Bijles Frans, Engels en Wiskunde - OnlineHuiswerkklas.nl

Spoor 10-14: Online Bijles Frans, Engels en Wiskunde

Spoor 10-14

Spoor 10-14 wil een klein aantal leerlingen de mogelijkheid geven om wekelijks maximaal drie extra online lessen te volgen: één extra les Frans, één extra les wiskunde en/of één extra les Engels per week (iedere les duurt 50 minuten). Aanmelden kan tot en met zaterdag 27 mei via het formulier onderaan deze pagina. De lessen beginnen in de week van maandag 5 juni. De laatste lessen vinden in de week van maandag 3 juli plaats.

Hoe werkt een online bijles?

Vanaf de week van maandag 5 juni volg je wekelijks maximaal drie extra online lessen per week, die online plaatsvinden. Leerlingen volgen de lessen individueel, of in kleine groepjes van maximaal drie leerlingen. De lessen zijn interactief: er is veel ruimte voor individuele uitleg. Meestal staat het maken van oefeningen centraal. De docent lost samen met de groep oefenvragen op, en iedereen krijgt af en toe de beurt.

Leerlingen kunnen meekijken en luisteren wanneer er vragen van anderen worden behandeld. Zij worden aangemoedigd vragen te stellen en mogen de docent interrumperen. Doordat de leerlingen dezelfde uitdagingen hebben, is de bijles continu relevant voor alle deelnemers.

Hoe kan ik mij aanmelden? 

Je kunt je tot en met zaterdag 27 mei aanmelden via het formulier onderaan deze pagina. Iedere deelnemer ontvangt op dinsdag 30 mei via e-mail informatie over de bijlessen. In die e-mail lees je precies terug hoe je kunt deelnemen aan de online lessen, en hoe je tijdens de les bijvoorbeeld een vraag kunt stellen aan de docent.

Stap 1.

Je wilt je extra inzetten om het schooljaar succesvol af te ronden.

Stap 2.

Je meldt je op deze pagina aan voor maximaal drie extra lessen per week

Stap 3.

Op dinsdag 30 mei ontvang je informatie over jouw deelname.

Stap 4.

Vanaf de week van maandag 5 juni volg je wekelijks drie extra lessen!

Aanmelden

De mogelijkheid tot inschrijven is gesloten.

Informatie

Whatsapp: +31 6 87820570
Tel: 085 877 1234
E-mail: info@onlinehuiswerkklas.nl