Na-inschrijving - OnlineHuiswerkklas.nl

Na-inschrijving

Het Willem de Zwijger College

Het Willem de Zwijger college wil een aantal leerlingen uit Vmbo-3, Havo-4 en Vwo-5 graag de kans geven om zich beter voor te bereiden op de laatste toetsperiode van dit schooljaar.

Om dit doel te bereiken is het Willem de Zwijger college een samenwerking aangegaan met de organisatie OnlineHuiswerkklas.nl. OnlineHuiswerkklas.nl biedt, op initiatief van de Willem, een aantal leerlingen de mogelijkheid om gedurende zes weken acht uur online huiswerkbegeleiding per week te volgen. Het project start op zondag 23 mei en loopt door tot het einde van het schooljaar; de week van maandag 28 juni.

Stap 1.

Je wilt je extra inzetten om dit jaar succesvol af te ronden

Stap 2.

Je meldt je aan voor zes weken huiswerkbegeleiding op deze pagina

Stap 3.

Je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek

Stap 4.

Je volgt wekelijks 8 uur huiswerkbegeleiding tot het einde van het schooljaar

Na-inschrijving

De inschrijving is gesloten. Na-inschrijving via onderstaand formulier is alleen mogelijk indien een medewerker van OnlineHuiswerkklas.nl telefonisch of via e-mail heeft aangegeven dat na-inschrijving mogelijk is. 

Willem de Zwijger

 • Leerlingen die deelnemen aan het project volgen 6, 7 of 8 uur begeleiding per week - en bepalen zelf op welke momenten zij de begeleiding volgen. Denk even goed na over jouw ideale weekplanning, en vink daarna hieronder precies 6, 7 of 8 hokjes aan.

  Ik ben niet 6 uur per week beschikbaar. Kan ik alsnog deelnemen?

  Dat is helaas niet mogelijk. Leerlingen die deelnemen aan het project, nemen minimaal 6 uur begeleiding per week af.

  Kan ik mijn weekplanning later nog wijzigen?

  Als je zes uur begeleiding per week volgt, is het mogelijk om dit later aan te passen naar zeven of acht uur (en andersom). Deelnemers kunnen ons daarnaast altijd verzoeken om begeleidingsuren te verzetten. Echter: we passen het rooster van diezelfde week niet aan. Een verzoek om een begeleidingsuur te verzetten zal in alle gevallen vanaf de eerstvolgende week ingaan.

 • Leerlingen die deelnemen aan het project volgen iedere zondagochtend op een vast tijdsstip een individueel Plangesprek (15 minuten).

  Ik kan niet op zondagochtend. Kan ik alsnog deelnemen?

  Wij raden alle deelnemers aan om het wekelijkse Plangesprek te volgen. Echter: als het écht niet uitkomt, is het ook mogelijk om alleen deel te nemen aan de begeleidingsuren, en het wekelijkse Plangesprek niet te volgen. Het is helaas niet mogelijk om het Plangesprek op een ander moment te volgen. Indien je op zondagochtend niet beschikbaar bent voor het Plangesprek, kun je dat laten weten in het veld ''Opmerkingen.''

Informatie

Whatsapp: 06 811 67 255
Tel: 085 877 1234
E-mail: info@onlinehuiswerkklas.nl