Wéér 100% geslaagd! - OnlineHuiswerkklas.nl

Wéér 100% geslaagd!

23 juli 2021
Michiel van Gorp, MA

Nieuwsoverzicht

Het succesvol begeleiden van onze examenleerlingen heeft voor ons altijd hoge prioriteit. Vorig schooljaar kregen al onze examenleerlingen hun diploma op basis van goede resultaten op hun schoolexamens. Wij waren trots dat het weer was gelukt! Ook in voorgaande jaren was nooit één van onze examenleerlingen gezakt.

Dit schooljaar gingen de eindexamens (gelukkig) wel door. Omdat wij veel meer examenleerlingen begeleidden dan in voorgaande jaren was een herhaling van de 100% score een grote uitdaging. Toch wilden we voor dit doel gaan! Gedurende het tweede semester hebben wij onze examenleerlingen extra ondersteund. En met succes!

Donderdag 10 juni: 86% geslaagd

Donderdag 10 juni was een spannende dag. De resultaten stroomden binnen. 86% van onze examenleerlingen was in één keer geslaagd! En 14% moest een herkansing maken. Niet één leerling was direct gezakt! In de periode die daarop volgde zijn we intensief aan de slag gegaan met de leerlingen die een herkansing nodig hadden.

Begin juli: 100% geslaagd!

Het is bijzonder dat ook álle leerlingen die een vak hebben herkanst, hun diploma in de wacht hebben gesleept! Met trots kunnen wij zeggen: sinds OnlineHuiswerkklas.nl in 2017 is opgericht is er nog nooit een examenleerling die huiswerkbegeleiding bij ons volgt gezakt. Wij wensen de laatste lichting heel veel succes met hun vervolgopleiding op het MBO, HBO of Universiteit.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement voor vier tot tien uur begeleiding per week bij ons afsluiten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar..

Proefweek starten