Bijles economie - OnlineHuiswerkklas.nl

Bijles economie

Heb jij moeite met het vak economie en ben je op zoek naar individuele bijles of huiswerkbegeleiding? Dat kan, via OnlineHuiswerkklas.nl!

Docenten

Meerdere personen in ons team zijn goed in het vak economie. Als je moeite hebt met het vak economie, word je tijdens ieder begeleidingsuur gekoppeld aan een student-docent die goed is in dit vak.

OVER ONS TEAM

Michiel van Gorp
Directeur

Jil Zondag
Student-docent

Tonke van Abeelen
Student-docent

Ruben Zonjee
Student-docent

Femke Agricola
Manager

Puck Moonen
Student-docent

Amber Kruid
Manager

Dani Driessen
Student-docent

Tessa van der Jeugd
Student-docent

Hanne Ziggers
Student-docent

Pleuni Nout
Student-docent

Sanne Bouma
Student-docent

Pien Bleeker
Student-docent

Ilse Engels
Student-docent

Dagmar den Boer
Student-docent

Lysanne Hoen
Student-docent

Faïsha Werners
Student-docent

Sarah Leeser
Student-docent

Lisa Stiekema
Student-docent

Julianne Hoogeveen
Student-docent

Max Tiemersma
Student-docent

Werkwijze

Onze leerlingen volgen 6, 7 of 8 uur huiswerkbegeleiding per week. Leerlingen die moeite hebben met het vak economie, worden telkens aan iemand gekoppeld die goed is in dit vak. Tijdens de begeleidingsuren, die plaatsvinden in groepjes van maximaal zes leerlingen, is er veel ruimte om (economie) vragen voor te leggen aan de docent.

Als aanvulling op de klassikale begeleidingsuren, is het mogelijk om individuele bijlessen economie te reserveren. Tijdens de individuele bijlessen behandel je samen met de begeleider één op één de lesstof, en bereid je zo samen de toets voor.

OVER ONZE METHODE

Reacties van ouders

Hieronder staan de meest recente reviews van de 80+ reacties die door ouders zijn geplaatst op Google. Alle reviews lezen? Klik dan hier.


Lees meer ervaringen

Tarieven

Stel jouw tarief samen

Meest gekozen

Waarom het vak economie belangrijk is

Het vak economie gaat niet alleen over geld. Economie is een sociale wetenschap, en is eigenlijk onderdeel van het thema maatschappijleer. Het vak geeft inzicht in hoe het geldsysteem functioneert – en is essentieel om maatschappelijke ontwikkelingen goed te kunnen verklaren en begrijpen.

Dankzij economielessen krijgen leerlingen inzichten in het maatschappelijk leven – en de rol die ze hierin kunnen vervullen. Ze leren het verschil tussen consumenten en producenten, en leren na te denken over de rol van de overheid. Dankzij inzichten die worden opgedaan tijdens economielessen kunnen leerlingen hun politieke overtuiging vormgeven.

Onderwerpen die tijdens onze economielessen aan bod komen zijn (o.a.) monetair beleid, sociale zekerheid, inflatie, de arbeidsmarkt, de rol van de overheid, (internationale) handel en welvaart.