Bijles Wiskunde - OnlineHuiswerkklas.nl

Bijles Wiskunde

Ben jij op zoek naar begeleiding en/of bijles in het vak Wiskunde? Dat kan via OnlineHuiswerkklas.nl!

Docenten

De mensen in ons team zijn academisch geschoold en hebben een grote affiniteit met het onderwijs. Als je moeite hebt met het vak wiskunde word je telkens aan iemand gekoppeld die je goed kan helpen met dit vak.

OVER ONS TEAM

Hanne Ziggers
Student-docent

Femke Agricola
Manager

Ruben Zonjee
Student-docent

Ilse Engels
Student-docent

Dagmar den Boer
Student-docent

Michiel van Gorp
Directeur

Max Tiemersma
Student-docent

Jil Zondag
Student-docent

Lysanne Hoen
Student-docent

Puck Moonen
Student-docent

Pleuni Nout
Student-docent

Faïsha Werners
Student-docent

Sarah Leeser
Student-docent

Tessa van der Jeugd
Student-docent

Dani Driessen
Student-docent

Julianne Hoogeveen
Student-docent

Sanne Bouma
Student-docent

Pien Bleeker
Student-docent

Tonke van Abeelen
Student-docent

Lisa Stiekema
Student-docent

Amber Kruid
Manager

Werkwijze

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen zes, zeven of acht uur huiswerkbegeleiding per week. De begeleiding wordt gevolgd in kleine groepjes, van maximaal zes leerlingen. Als je hulp nodig hebt bij het vak wiskunde, word je telkens aan iemand gekoppeld die goed is in dit vak. Als aanvulling op de huiswerkbegeleiding, is het mogelijk om individuele bijlessen Wiskunde te reserveren.

OVER ONZE METHODE

Wanneer het jou uitkomt

Tijdens het wekelijkse coachingsgesprek kun je zelf aangeven wanneer je die week begeleiding wil volgen. Wij zorgen ervoor dat er áltijd een docent beschikbaar is die jou kan helpen met Wiskunde.

Altijd een studieplanning

Als je inlogt op onze site kun je zien op welke momenten je wordt verwacht. Daarnaast kun je telkens zien welke docent je krijgt, aan welk vak je gaat werken en hoe je cijfers zich ontwikkelen. Vanuit je persoonlijke dashboard kom je met één klik in jouw huiswerkklas.

Wij zijn goed in wiskunde

Onze docenten zijn academisch geschoold en hebben een grote affiniteit met het onderwijs. Als je specifiek hulp nodig hebt bij het vak Wiskunde, wordt je telkens gekoppeld aan een docent die hier goed in kan ondersteunen.

Geavanceerde software

Onze geavanceerde videosoftware biedt leerlingen en docenten talloze mogelijkheden voor het uitwisselen van kennis. De docent kan bijvoorbeeld opgaven voordoen op een gedeeld Whiteboard.

Ouders

Het is onze overtuiging dat regelmatig contact tussen onze organisatie en ouders van leerlingen bijdraagt aan ons succes. Wij betrekken ouders daarom actief bij de begeleiding. Ouders hebben een vast contactpersoon en ontvangen iedere vrijdag een persoonlijke e-mail met informatie over hoe de begeleiding verloopt.

OVER OUDERCONTACT

Reacties van ouders

Hieronder staan de meest recente reviews van de 80+ reacties die door ouders zijn geplaatst op Google. Alle reviews lezen? Klik dan hier.


Lees meer ervaringen

Tarieven

Stel jouw tarief samen

Meest gekozen

Waarom het vak Wiskunde zo belangrijk is

Wij geven graag bijlles in het vak wiskunde. En dat is om een goede reden! Het vak wiskunde is onmisbaar in het dagelijks leven. Wiskune is overal.

  • Een goed begrip van het vak Wiskunde is onmisbaar voor het succesvol doorlopen van een groot aantal vervolgstudies, zoals sociologie, natuurkunde, biologie, en economie.
  • Door te oefenen met wiskunde train je je brein! Je leert op verschillende manieren denken en redeneren. Hierdoor verbetert je functioneren in veel siutaities, bewust en onbewust!
  • Je gebruikt de begrippen uit de Wiskunde veel in het dagelijks leven. Tijdens het winkelen. Tijdens het koken. Maar bijvoorbeeld ook als je nadenkt over je toekomst!