Online eindexamentraining met 40% korting op zaterdag 29- en zondag 30 december! - OnlineHuiswerkklas.nl

Online eindexamentraining met 40% korting op zaterdag 29- en zondag 30 december!

5 september 2018
Michiel van Gorp, MA

Nieuwsoverzicht

Online eindexamentraining met 40% korting op zaterdag 29- en zondag 30 december!

In het schooljaar 2018-2019 organiseert Eindsprint in samenwerking met OnlineHuiswerkklas.nl online eindexamentrainingen via professionele videosoftware. Om dit initiatief te promoten geven wij tijdelijk 40% korting op de eerste trainingen voor het Vwo! De trainingen zullen plaatsvinden op zaterdag 29 en zondag 30 december en inschrijvingen gaan open voor de vakken natuurkunde, wiskunde, economie en scheikunde.

 

Online eindexamentraining, hoe werkt dat?

Online eindexamentraining, dat klinkt wellicht onpraktisch, maar dat is het juist niet! Wij zorgen ervoor dat de kwaliteit van deze online trainingen niet onderdoet voor offline alternatieven.

1.     Kennismakingsgesprek

Zodra je je aanmeldt voor één van de trainingen worden jij en je ouders uitgenodigd voor een online-kennismakingsgesprek met een docent. Dit gesprek heeft als doel om samen te oefenen met de software. De software die wij gebruiken is een soort Skype voor docenten en biedt talloze mogelijkheden  voor het uitwisselen van kennis. Zo bestaan er de mogelijkheden om samen te werken in een gedeeld document en illustraties uit te tekenen op een gedeeld whiteboard.

2.     Zelfstudie

Direct na het online-kennismakingsgesprek  ontvang je thuis een lesbundel (hardcopy) met daarin de lesstof én de vragen die zullen worden behandeld tijdens de tweedaagse cursus. Er wordt van jou als deelnemer verwacht dat je de lesstof voor de cursus plaatsvindt alvast hebt bestudeerd.

3. De cursus

Tijdens de cursus (16 uur over twee dagen, exclusief pauzes) staat het behandelen van eindexamenvragen centraal. Tegelijk met maximaal 5 andere leerlingen heb jij een live-videoverbinding met een ervaren docent. De docent zal samen met jullie alle opdrachten uit de lesbundel uitwerken, en telkens uitleg geven. Tijdens de cursus is er steeds ruimte om vragen te stellen aan de docent.

4.     Na de cursus

Één van de voordelen van online-eindexamentrainingen is dat wij de training gemakkelijk op kunnen nemen. Na de training ontvangen alle deelnemers van ons een email met daarin informatie over hoe zij de training gemakkelijk terug kunnen kijken. Wel zo handig als je later nog eens uitleg nodig hebt bij de opgaven die behandeld zijn!

Tarieven

Omdat de organisaties Eindsprint en OnlineHuiswerkklas.nl het nieuwe initiatief voor online eindexamentrainingen samen willen promoten, bieden wij 40% korting op de eerste trainingen die plaatsvinden in december. Daarom betaal je voor een training €144, en geen €240. Dit komt neer op zestien uur eindexamentraining voor €9 per uur!

Meer weten?


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl krijgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement van 4 of 12 weken bij OnlineHuiswerkklas.nl afsluiten.

Proefweek starten