Huiswerkbegeleiding Almelo - OnlineHuiswerkklas.nl

Huiswerk­begeleiding Almelo

Onze missie is om leerlingen optimaal te helpen bij het bereiken van hun leerdoelen. Wij staan voor kwaliteit, zoals blijkt uit onze indrukwekkende beoordeling van 4,9 sterren op Google (op basis van 80 recensies). Ontdek ook de voordelen van onze online huiswerkklas. Leerlingen uit Almelo volgend onze begeleiding gewoon vanuit huis.

Docenten

Indien je begeleiding vanuit Almelo volgt, word je systematisch gekoppeld aan een collega met een studieachtergrond die overeenkomt met jouw specifieke uitdagingen. Onze medewerkers opereren vanuit diverse universiteitssteden in Nederland.

OVER ONS TEAM

Lysanne Hoen
Student-docent

Tessa van der Jeugd
Student-docent

Faïsha Werners
Student-docent

Amber Kruid
Manager

Dagmar den Boer
Student-docent

Max Tiemersma
Student-docent

Pleuni Nout
Student-docent

Michiel van Gorp
Directeur

Tonke van Abeelen
Student-docent

Ilse Engels
Student-docent

Sanne Bouma
Student-docent

Hanne Ziggers
Student-docent

Pien Bleeker
Student-docent

Sarah Leeser
Student-docent

Jil Zondag
Student-docent

Puck Moonen
Student-docent

Ruben Zonjee
Student-docent

Julianne Hoogeveen
Student-docent

Lisa Stiekema
Student-docent

Femke Agricola
Manager

Dani Driessen
Student-docent

Waarom onze methode werkt

Onze sterke punten liggen in de beperkte omvang van onze klassen, de deskundigheid van onze student-docenten en de flexibiliteit van onze dienstverlening. Alle teamleden hebben een academische achtergrond en begeleiden nooit meer dan zes leerlingen tegelijkertijd. Bovendien biedt ons online portaal leerlingen en ouders de mogelijkheid om de begeleiding wekelijks op een flexibele wijze in te plannen, wat bijdraagt aan een aanzienlijke vermindering van absenties.

OVER DE METHODE

Reacties van ouders

Hieronder staan de meest recente reviews van de 80+ reacties die door ouders zijn geplaatst op Google. Alle reviews lezen? Klik dan hier.


Lees meer ervaringen

Ouders

Wij zijn ervan overtuigd dat regelmatig contact tussen onze organisatie en de ouders van onze leerlingen in Almelo bijdraagt aan het succes van de leerlingen. Daarom betrekken we ouders bij de begeleiding. Elke ouder heeft een contactpersoon en ontvangt wekelijks op vrijdag een persoonlijke e-mail met updates over de voortgang.

OVER OUDERCONTACT

Tarieven

Stel jouw tarief samen

 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
Meest gekozen
 • De eerste week is altijd een gratis proefperiode waarin je 6 uur huiswerkbegeleiding en een individueel Plangesprek volgt
 • Het Plangesprek zit bij de prijs inbegrepen. Iedere leerling heeft wekelijks een individueel Plangesprek met een vaste begeleider (15 minuten)
 • Ouders behouden de optie om het aantal afspraakmomenten naar beneden- of naar boven bij te stellen
 • Kleine groepjes tijdens huiswerkbegeleiding: maximaal zes deelnemers per docent
 • De begeleidingsuren zijn wekelijks flexibel in te plannen via zowel het ouder- als het leerlingportaal. Begeleiding is mogelijk op zondag t/m donderdag, van 16:00 tot 21:00
 • Dagelijkse rapportage: wij schrijven een kort verslagje over het verloop van iedere les. Ouders hebben via het ouderportaal continu inzicht in het verloop van de begeleiding
 • Ouders hebben de mogelijkheid om extra één-op-één bijlessen in te boeken via het ouderportaal (€37,50 per les)
 • Als je na de proefweek besluit om door te gaan, is de opzegtermijn slechts vier weken (exclusief vakanties)

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement voor vier tot tien uur begeleiding per week bij ons afsluiten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Proefweek starten

Volg je huiswerkbegeleiding vanuit huis, de meeste scholieren komen uit:

HuiswerkHuiswerk­begeleidingbegeleiding Almelo

Met OnlineHuiswerkklas.nl plan je samen met je begeleider wekelijks zelf huiswerkbegeleiding in. Er wordt van iedere leerling verwacht dat hij/zij minimaal acht uur per week aan zijn/haar huiswerk besteedt in onze online huiswerkklas.

Zaterdag of zondag: individueel gesprek

Op zaterdag of zondag vindt op een vast tijdstip het wekelijkse videogesprek plaats met je persoonlijke studiecoach. Er wordt besproken hoe het afgelopen week is gegaan en nieuwe resultaten worden ingevoerd in ons systeem. Nadat er is gekeken naar het huiswerk wordt er samen een planning gemaakt voor de komende week.

Zondag t/m donderdag: online huiswerkbegeleiding

In ons systeem kunnen wij zien op welk moment je hebt gepland om je huiswerk te maken. Vijf minuten voor aanvang zit je klaar achter je bureau en je webcam staat ingeschakeld. Zodra je online komt bespreek je eerst met de docent aan welk vak het komende uur (of uren) aandacht zal worden besteed. De docent houdt hierna toezicht, geeft waar nodig extra oefenvragen en is beschikbaar als je een vraag hebt. Door de intensiviteit en het persoonlijke karakter van deze methode is het belangrijk dat wij onze klassen klein houden. Daarom hebben wij ervoor gekozen dat er samen met één docent altijd 4, 5 of 6 leerlingen in een klasje zitten, en nooit meer.

Waarom onze methode werkt

Het is onze overtuiging dat een online-lesomgeving geschikter is om middelbare scholieren te ondersteunen bij het behalen van hun leerdoelen dan een traditioneel huiswerkinstituut. Door professioneel onderwijs, uitstekende software en de vrijheid die leerlingen krijgen om zelf te bepalen wanneer zij huiswerkbegeleiding afnemen begeleidt OnlineHuiswerkklas.nl met veel succes leerlingen uit Almelo bij het behalen van hun eigen leerdoelen.

Proefweek starten

Naast in Almelo, bieden wij ook: