Huiswerkbegeleiding in Enschede - OnlineHuiswerkklas.nl

Huiswerk­begeleiding Enschede

Het is onze missie om scholieren zo goed mogelijk te ondersteunen bij het behalen van hun leerdoelen. Sinds 2017 heeft OnlineHuiswerkklas.nl met trots meer dan 200 scholieren uit regio Enschede geholpen. Op Google wordt onze dienstverlening beoordeeld met een indrukwekkende 4,9 sterren uit 80 recensies. Leerlingen uit omgeving Enschede volgen onze begeleiding gewoon vanuit huis.

Docenten

Onze collega’s werken vanuit verschillende universiteitssteden in Nederland, en begeleiden onze leerlingen uit Enschede via een live-videoverbinding.

OVER ONS TEAM

Dani Driessen
Student-docent

Femke Agricola
Manager

Julianne Hoogeveen
Student-docent

Faïsha Werners
Student-docent

Tessa van der Jeugd
Student-docent

Ruben Zonjee
Student-docent

Ilse Engels
Student-docent

Puck Moonen
Student-docent

Lysanne Hoen
Student-docent

Dagmar den Boer
Student-docent

Jil Zondag
Student-docent

Pien Bleeker
Student-docent

Pleuni Nout
Student-docent

Michiel van Gorp
Directeur

Tonke van Abeelen
Student-docent

Hanne Ziggers
Student-docent

Amber Kruid
Manager

Sarah Leeser
Student-docent

Sanne Bouma
Student-docent

Max Tiemersma
Student-docent

Lisa Stiekema
Student-docent

Waarom onze methode werkt

Onze sterke punten liggen in de kleinschalige omvang van onze klassen, de expertise van onze collega’s en de aanpasbaarheid van onze ondersteuning. De student-docenten in ons team hebben een academische achtergrond en geven nooit les aan meer dan zes scholieren tegelijk. Bovendien kunnen zowel leerlingen als ouders via ons online platform elke week de begeleiding volledig flexibel inplannen, waardoor afwezigheid zelden voorkomt.

OVER DE METHODE

Reacties van ouders

Hieronder staan de meest recente reviews van de 80+ reacties die door ouders zijn geplaatst op Google. Alle reviews lezen? Klik dan hier.


Lees meer ervaringen

Ouders

Wij geloven sterk dat frequent contact tussen onze organisatie en ouders van leerlingen uit Enschede een positieve invloed heeft op het succes van onze leerlingen. Daarom betrekken we ouders actief bij het begeleidingsproces. Ouders worden toegewezen aan een vaste contactpersoon en ontvangen wekelijks op vrijdag een persoonlijke e-mail met updates over de voortgang van de begeleiding.

OVER OUDERCONTACT

Tarieven

Stel jouw tarief samen

 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
Meest gekozen
 • De eerste week is altijd een gratis proefperiode waarin je 6 uur huiswerkbegeleiding en een individueel Plangesprek volgt
 • Het Plangesprek zit bij de prijs inbegrepen. Iedere leerling heeft wekelijks een individueel Plangesprek met een vaste begeleider (15 minuten)
 • Ouders behouden de optie om het aantal afspraakmomenten naar beneden- of naar boven bij te stellen
 • Kleine groepjes tijdens huiswerkbegeleiding: maximaal zes deelnemers per docent
 • De begeleidingsuren zijn wekelijks flexibel in te plannen via zowel het ouder- als het leerlingportaal. Begeleiding is mogelijk op zondag t/m donderdag, van 16:00 tot 21:00
 • Dagelijkse rapportage: wij schrijven een kort verslagje over het verloop van iedere les. Ouders hebben via het ouderportaal continu inzicht in het verloop van de begeleiding
 • Ouders hebben de mogelijkheid om extra één-op-één bijlessen in te boeken via het ouderportaal (€37,50 per les)
 • Als je na de proefweek besluit om door te gaan, is de opzegtermijn slechts vier weken (exclusief vakanties)

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement voor vier tot tien uur begeleiding per week bij ons afsluiten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Proefweek starten

Volg je huiswerkbegeleiding vanuit huis, de meeste scholieren komen uit:

Huiswerk­begeleiding Enschede

Ben je op zoek naar huiswerkbegeleiding in Enschede en omstreken? Dan ben je bij OnlineHuiswerkklas.nl aan het juiste adres. Doordat onze dienstverlening online is kan je de begeleiding volgen vanaf een plek waar het jou uitkomt. Daarom volgen de meeste deelnemers begeleiding vanuit huis. Met OnlineHuiswerkklas.nl plan je samen met je begeleider wekelijks zelf huiswerkbegeleiding in. Daarnaast wordt van iedere leerling verwacht dat hij/zij minimaal acht uur per week aan huiswerk besteedt in onze online huiswerkklas. Verder vinden we een goede communicatie met ouders/verzorgers erg belangrijk. Meer daarover vind je hier.

Zaterdag of zondag: individueel gesprek

Op zaterdag of zondag vindt op een vast tijdstip het wekelijkse videogesprek plaats met je persoonlijke studiecoach. Er wordt besproken hoe het afgelopen week is gegaan. Ook worden nieuwe resultaten ingevoerd in ons systeem. Nadat er is gekeken naar het huiswerk, wordt er samen een planning gemaakt voor de komende week.

Zondag t/m donderdag: online huiswerkbegeleiding

In je dashboard kan je zien welke momenten je begeleiding hebt ingepland. Vijf minuten voor aanvang zit je klaar achter je bureau. Daarnaast zorg je dat je webcam staat ingeschakeld. Zodra je online komt heb je eerst een gesprekje met je docent. Jullie besluiten samen aan welk vak(ken) je het komende uur (of uren) gaat werken. De docent houdt hierna toezicht. Ook geeft de docent waar nodig extra oefenvragen. Daarnaast kan je altijd vragen stellen. Het is voor ons belangrijk om klassen klein houden. We streven namelijk naar een persoonlijk en intensief karakter. Daarom hebben wij ervoor gekozen dat er altijd 4, 5 of 6 leerlingen in een klasje zitten, en nooit meer.

Waarom onze methode werkt

Het is onze overtuiging dat een online-lesomgeving uitermate geschikt is om middelbare scholieren te ondersteunen bij het behalen van hun leerdoelen. Het heeft verschillende voordelen om huiswerkbegeleiding bij OnlineHuiswerkklas.nl te volgen. We zetten ze graag voor je op een rijtje:

 1. Docenten met kennis
 2. Uitstekende (ondersteunende) software
 3. Vrijheid bij het inplannen van begeleidingsuren
 4. Hulp bij plannen
 5. Begeleiding volgen vanuit je eigen vertrouwde omgeving
 6. Persoonlijke aandacht

Mede hierdoor begeleiden we met veel succes leerlingen uit Enschede en omstreken bij het behalen van hun eigen leerdoelen.

Proefweek starten