Huiswerkbegeleiding in Enschede - OnlineHuiswerkklas.nl

Huiswerkbegeleiding in Enschede

Woon jij in Enschede en ben jij op zoek naar huiswerkbegeleiding of bijles? Dat kan via OnlineHuiswerkklas.nl!

Reacties van ouders

Hieronder staan de meest recente reviews die zijn achtergelaten op Google. Alle reacties lezen? Klik dan hier.Alle ervaringen bekijken

Eenvoudig aanmeldproces

Zodra je je hebt aangemeld ontvang je logingegevens voor zowel het leerling- als het ouderportaal. In het portaal kun je je afspraakmomenten voor huiswerkbegeleiding aan ons doorgeven. Nadat je een instructievideo hebt bekeken, welke via e-mail wordt gedeeld, nodigen we je uit om te bevestigen of alles helder is. Als dat niet het geval is, staan we telefonisch voor je klaar om alles te verduidelijken, zodat je begeleiding snel kan beginnen.

PROEFWEEK STARTEN

Werkwijze

Op een doordeweekse dag vindt op een vast tijdstip het wekelijkse plangesprek (15 minuten) plaats met je persoonlijke begeleider. Nadat het huiswerk in kaart is gebracht, wordt er samen een planning gemaakt voor de komende week. Afhankelijk van het type abonnement wordt er tussen vier en acht uur per week huiswerkbegeleiding ingepland.

OVER ONZE METHODE

Ons team

Als je begeleiding volgt word je telkens aan iemand gekoppeld met een studie-achtergrond die aansluit op jouw uitdagingen.

OVER ONS TEAM

Jil Zondag
Docent

Pien Bleeker
Docent

Dani Driessen
Docent

Puck Moonen, Bsc.
Docent, coach

Pleuni Nout, BSc
Docent, coach

Tessa van der Jeugd, Bsc
Docent, coach

Lisa Stiekema
Docent

Ruben Zonjee, Bsc.
Docent

Thomas Veringa Weiler, Bsc.
Docent

Max Tiemersma
Docent

Sanne Bouma
Docent

Lysanne Hoen
Docent, coach

Inge Bouwmeester BSc
Manager Leerlingtrajecten

Julianne Hoogeveen
Docent, coach

Ilse Engels
Docent, coach

Cars Brand
Docent

Dagmar den Boer
Docent, Coach

Sofieke Nout, MA
Manager leerlingtrajecten

Tonke van Abeelen, Bsc.
Docent, coach

Michiel van Gorp, MA
Directeur

Koen de Graaff
Docent

Sarah Leeser
Docent

Hanne Ziggers
Docent

Tarieven

Onze opzegtermijn is vier weken (exclusief vakanties). Voor nieuwe leerlingen is de eerste week altijd een vrijblijvende proefperiode voor een vaste prijs (€39, zonder opzegtermijn). De meeste leerlingen die wij begeleiden volgen zes, zeven of acht uur huiswerkbegeleiding per week. Tijdens de samenwerking behoud je altijd de optie om het aantal begeleidingsuren aan te passen.

BEKIJK TARIEVEN

Ouders

Wij vinden het belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor de ouders of verzorgers van onze leerlingen. Elke ouder is toegewezen aan een vaste contactpersoon, die beschikbaar is voor feedback en om de dienstverlening af te stemmen. Daarnaast krijgt elke ouder toegang tot een persoonlijk inlogportaal. Hier kun je de voortgang volgen, de planning bekijken, afspraakmomenten aanpassen en individuele bijlessen inplannen.

OVER OUDERCONTACT

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement voor 6 of 8 uur begeleiding per week bij ons afsluiten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Proefweek starten

Huiswerkbegeleiding Enschede

Ben je op zoek naar huiswerkbegeleiding in Enschede en omstreken? Dan ben je bij OnlineHuiswerkklas.nl aan het juiste adres. Doordat onze dienstverlening online is kan je de begeleiding volgen vanaf een plek waar het jou uitkomt. Daarom volgen de meeste deelnemers begeleiding vanuit huis. Met OnlineHuiswerkklas.nl plan je samen met je begeleider wekelijks zelf huiswerkbegeleiding in. Daarnaast wordt van iedere leerling verwacht dat hij/zij minimaal acht uur per week aan huiswerk besteedt in onze online huiswerkklas. Verder vinden we een goede communicatie met ouders/verzorgers erg belangrijk. Meer daarover vind je hier.

Zaterdag of zondag: individueel gesprek

Op zaterdag of zondag vindt op een vast tijdstip het wekelijkse videogesprek plaats met je persoonlijke studiecoach. Er wordt besproken hoe het afgelopen week is gegaan. Ook worden nieuwe resultaten ingevoerd in ons systeem. Nadat er is gekeken naar het huiswerk, wordt er samen een planning gemaakt voor de komende week.

Zondag t/m donderdag: online huiswerkbegeleiding

In je dashboard kan je zien welke momenten je begeleiding hebt ingepland. Vijf minuten voor aanvang zit je klaar achter je bureau. Daarnaast zorg je dat je webcam staat ingeschakeld. Zodra je online komt heb je eerst een gesprekje met je docent. Jullie besluiten samen aan welk vak(ken) je het komende uur (of uren) gaat werken. De docent houdt hierna toezicht. Ook geeft de docent waar nodig extra oefenvragen. Daarnaast kan je altijd vragen stellen. Het is voor ons belangrijk om klassen klein houden. We streven namelijk naar een persoonlijk en intensief karakter. Daarom hebben wij ervoor gekozen dat er altijd 4, 5 of 6 leerlingen in een klasje zitten, en nooit meer.

Waarom onze methode werkt

Het is onze overtuiging dat een online-lesomgeving uitermate geschikt is om middelbare scholieren te ondersteunen bij het behalen van hun leerdoelen. Het heeft verschillende voordelen om huiswerkbegeleiding bij OnlineHuiswerkklas.nl te volgen. We zetten ze graag voor je op een rijtje:

  1. Docenten met kennis
  2. Uitstekende (ondersteunende) software
  3. Vrijheid bij het inplannen van begeleidingsuren
  4. Hulp bij plannen
  5. Begeleiding volgen vanuit je eigen vertrouwde omgeving
  6. Persoonlijke aandacht

Mede hierdoor begeleiden we met veel succes leerlingen uit Enschede en omstreken bij het behalen van hun eigen leerdoelen.

Proefweek starten