Planning maken voor school - OnlineHuiswerkklas.nl

Planning maken voor school

Wij helpen scholieren (Vwo, Havo, Vmbo) met het maken van een goede weekplanning, het maken van huiswerk en het voorbereiden van toetsen. Neem ook deel aan onze Online Huiswerkklas. Je volgt onze begeleiding gewoon vanuit huis.

Docenten

De mensen in ons team zijn academisch geschoold en hebben een grote affiniteit met het onderwijs. Als je begeleiding volgt word je telkens aan iemand gekoppeld met een studie-achtergrond die aansluit op jouw uitdagingen.

OVER ONS TEAM

Cars Brand
Docent

Gideon de Jong Msc.
Manager Onderwijs & Innovatie

Michiel van Gorp, MA
Eigenaar, algemeen manager

Thomas Veringa Weiler, Bsc.
Docent

Dani Driessen
Docent

Rosa Passchier, Msc.
Docent, Coach

Puck Moonen, Bsc.
Docent, coach

Gustave Moll
Docent

Sterre de Graaf
Docent, coach

Diederik Huijsman, Bsc
Docent

Sofieke Nout, MA
Manager leerlingtrajecten

Pleuni Nout
Docent, coach

Jolanda Smeets, Msc
Manager leerlingtrajecten

Tessa van der Jeugd, Bsc
Docent, coach

Isabelle Ording
Docent

Werkwijze

Op zaterdag of zondag vindt op een vast tijdstip het wekelijkse videogesprek plaats met je persoonlijke begeleider. Nadat het huiswerk in kaart is gebracht wordt er samen een planning gemaakt voor de komende week. Afhankelijk van het type abonnement wordt er zes of acht uur huiswerkbegeleiding ingepland.

OVER ONZE METHODE

Wanneer het jou uitkomt

Tijdens het wekelijkse coachingsgesprek kun je zelf aangeven wanneer je die week begeleiding wil volgen. Wij hanteren ruime openingstijden: je kunt huiswerkbegeleiding inplannen tussen 16:00 en 21:00.

Altijd een studieplanning

Als je inlogt op onze site kun je zien op welke momenten je wordt verwacht. Daarnaast kun je telkens zien welke docent je krijgt, aan welk vak je gaat werken en hoe je cijfers zich ontwikkelen. Vanuit je persoonlijke dashboard kom je met één klik in jouw huiswerkklas.

Persoonlijke begeleiding

Met OnlineHuiswerkklas.nl heb je iedere week een individueel coachingsgesprek en volg je 6 of 8 uur huiswerkbegeleiding per week. Onze docenten zijn academisch geschoold en hebben een grote affiniteit met het onderwijs.

Geavanceerde software

Onze geavanceerde videosoftware biedt leerlingen en docenten talloze mogelijkheden voor het uitwisselen van kennis. Wij kunnen bijvoorbeeld vragen behandelen op een gedeeld whiteboard of samenwerken in een gedeeld document.

Ouders

Het is onze overtuiging dat regelmatig contact tussen onze organisatie en ouders van leerlingen bijdraagt aan ons succes. Wij betrekken ouders daarom actief bij de begeleiding. Ouders hebben een vast contactpersoon en ontvangen iedere vrijdag een persoonlijke e-mail met informatie over hoe de begeleiding verloopt.

OVER OUDERCONTACT

Reacties van ouders

Hieronder staan de meest recente reviews die zijn achtergelaten op Google. Alle reacties lezen? Klik dan hier.Alle ervaringen bekijken

Tarieven

Proefweek

 • 8 uur huiswerkbegeleiding
 • Kennismakingsgesprek
 • Professionele software
 • Eventueel in combinatie met bijles
 • De proefweek is vrijblijvend
€ 49,50

Direct beginnen

6 uur p/w

 • 6 uur begeleiding per week
 • Wekelijks individueel planningsgesprek
 • Eventueel in combinatie met bijles
 • Onze opzegtermijn is vier weken (excl. vakanties)
€ 46,50

Direct beginnen

8 uur p/w

 • 8 uur begeleiding per week
 • Wekelijks individueel planningsgesprek
 • Eventueel in combinatie met bijles
 • Onze opzegtermijn is vier weken (excl. vakanties)
€ 56,50

Direct beginnen

Bijles

 • 60 minuten privéles
 • Alle vakken en alle niveaus
 • Onze individuele lessen zijn alleen te reserveren voor leerlingen die ook huiswerkbegeleiding bij ons volgen
€ 27,50

Direct beginnen

Scholen

Volg je onderwijs op één van deze scholen? Dan ontvang je 15% korting bij OnlineHuiswerkklas.nl.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl volgen altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. Na deze periode kun je een abonnement voor 6 of 8 uur begeleiding per week bij ons afsluiten. Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar.

Proefweek starten
1. Een planning geeft je een gevoel van overzicht en controle

Dankzij je weekplanning krijg je rust in je hoofd en krijg je de controle over je studievoortang terug.

2. Een goede planning geeft je meer plezier in andere activiteiten

Als je iedere week een strakke huiswerkplanning maakt kan je zorgeloos sporten, gamen of sociale activiteiten ondernemen.

3. Het maken van een goede planning verhoogt je productiviteit enorm

Doordat je precies weet op welke momenten je aan welk vak gaat werken, ben je op die momenten beter gefocust. Je werkt niet aan je (huis)werk als geheel – maar benadert alles per onderdeel. Hierdoor zal je zien dat je de stof sneller en beter begrijpt!

4. Het maken van een goede planning voorkomt situaties van stress en teleurstelling

Leerlingen die alles op het laatste moment doen, ervaren soms veel stress. Het maken van een goede weekplanning kan dit soort situaties voorkomen!

5. Het maken van een goede planning is goed voor je zelfvertrouwen

Scholieren die moeite hebben met plannen worden vaak onzeker. Ze zien dat andere scholieren meer controle hebben over hun eigen studievoortgang dan zij zelf. Het is echter heel normaal dat je in je pubertijd moeite hebt met het maken van een planning. Als een leerling wordt geholpen bij het maken van een planning merk je vaak dat naarmate het gevoel van controle toeneemt, ook het zelfvertrouwen stijgt.

Hulp nodig bij het maken van een goede planning?

Ter kennismaking volgen leerlingen bij OnlineHuiswerkklas.nl altijd eerst een proefweek huiswerkbegeleiding. De proefweek is bedoeld om leerlingen kennis te laten maken met OnlineHuiswerkklas.nl. Na de proefweek kun je eventueel een abonnement bij ons afsluiten.

Proefweek starten